'Juventus is getreuzel Memphis zat en richt zich op ex-Ajacied'

23 augustus 2022, 18:32

Juventus lijkt geen zin meer te hebben om nog langer te wachten op een mogelijke entree van Memphis Depay. De aanvaller van FC Barcelona wordt in Turijn gezien als ideale versterking, maar van een akkoord is nog geen sprake. Daarom kijkt de grootmacht uit de Serie A nu ook naar andere opties.

De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio weet namelijk te melden dat Juventus nu hoopt op Arkadiusz Milik. De club zou al akkoord zijn met Olympique Marseille en nu is het wachten op overeenstemming met de Poolse aanvaller. Milik moet in eerste instantie op huurbasis naar het Allianz Stadium komen en kan over een jaar definitief worden overgenomen.

Dat lijkt een flinke streep door de rekening van Memphis, die in Turijn een tweejarig contract kon tekenen. Hij is niet langer nodig in het Camp Nou en heeft met het oog op het WK in Qatar zijn zinnen gezet op een transfer. Hij leek in Juventus een mooie bestemming te hebben gevonden, maar De Oude Dame heeft geen zin om nog langer te wachten op nieuws vanuit Catalonië.

Milik (28) werd deze zomer door Marseille definitief overgenomen van SSC Napoli. De Serie A is dus zeker geen onbekend terrein voor de linkspoot, die jarenlang bij de grootmacht uit Napels onder contract stond. De 62-voudig international van Polen ligt nog tot de zomer van 2025 vast in het Stade Vélodrome. Tussen 2014 en 2016 droeg de goaltjesdief het shirt van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ArievanRijn23
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou dan heeft die straks nix gevoetbald tot wk.

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus geen WK voor hem. Gelukkig. 👍🏻

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar lag het nou aan Memphis of aan Barca (/Juve) dat het niet rond kwam? Hij wilde er toch wel heen?

ArievanRijn23
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk wel dat Juve gelijk heeft je moet wel knoop doorhakken en niet blijven treuzelen. Ook zij moeten verder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen