'Ontslag Ultee heeft gevolgen; Van Kaam twijfelt over Fortuna'

23 augustus 2022, 19:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daniël van Kaam weet nog niet of hij daadwerkelijk aan de slag gaat bij Fortuna Sittard. De middenvelder van [a,https://www.footballtransfers.com/nl/teams/nl/groningen,_blank,FC Groningen] zou na het recente ontslag van trainer Sjors Utee twijfelen over de stap naar Limburg. Er was deze zomer meer interesse voor de 22-jarige Van Kaam.

Van Kaam hakte vorige week al de knoop door dat hij Fortuna verkoos boven FC Emmen en Excelsior. Daarna werd Ultee echter op straat gezet en volgens Voetbal International heeft Van Kaam zijn medische keuring maandag laten schieten. "Daniël heeft maandag inderdaad zijn transfer naar Fortuna on hold gezet. We hebben dinsdagmiddag een gesprek met Daniël over hoe nu verder", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegenover VI.

Lees ook: 'Yilmaz neemt touwtjes stevig in handen na ontslag van Ultee'

In Groningen lijkt de toekomst van Van Kaam sowieso niet te liggen. Hij hoeft zich van trainer Frank Wormuth al niet meer bij het eerste elftal van de club te melden en traint met beloften. De jeugdinternational van Oranje maakte in 2018 zijn debuut voor de hoofdmacht van Groningen. Deze zomer liet hij de clubleiding echter weten zijn contract niet te willen verlengen. Daarop besloten beide partijen te werken aan een transfer.

NEC weigert bod uit Griekenland

NEC Nijmegen is voorlopig niet van plan om mee te werken aan een transfer van Elayis Tavsan. De aanvaller heeft al aangegeven graag te willen vertrekken uit De Goffert, maar volgens De Gelderlander is een bod van de Griekse topclub Olympiakos afgewezen. NEC wil naar verluidt drie miljoen euro vangen voor de aanvaller, die eerder ook de radar verscheen bij Empoli en clubs uit de Bundesliga. Olympiakos is de eerste club met serieuze belangstelling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen