Gio wil landgenoten dwars zitten: "Dat zou me enorm trots maken"

23 augustus 2022, 22:30

Giovanni van Bronckhorst hoopt zich woensdagavond ten koste van PSV te plaatsen voor de Champions League. De Nederlandse manager moet in het Philips Stadion het felbegeerde ticket zien te grijpen met zijn Rangers FC. Van Bronckhorst weet echter dat het geen gemakkelijk karwei gaat worden.

"In het voetbal is de volgende wedstrijd altijd de belangrijkste en dat is PSV", vertelde Gio op de persconferentie. "We kennen de kracht van PSV en weten dat zij erg sterk zijn in eigen stadion. Maar ik weet ook dat wij klaar zijn voor de wedstrijd van morgen. Ik ken de spelers goed, ook de wedstrijd van vorige week heeft me informatie gegeven. Het belooft een grote wedstrijd te worden en daar heb ik erg veel zin in."

De oefenmeester vindt dat zijn spelers ook vooral moeten genieten in Eindhoven. "Ik heb het als speler meegemaakt, heb de Champions League gewonnen en heb als trainer meegedaan aan dit toernooi. Iedere keer dat ik de hymne hoor, gebeurt er iets speciaals met me. Het is het grootste clubtoernooi ter wereld. Dat is bijzonder voor iedereen bij de club en dat zal nooit meer verdwijnen. Het zal me trots maken om de Champions League terug te brengen naar Ibrox Stadium."

Lees ook: Meevaller PSV: ontevreden Van Bronckhorst negeert Morelos

Woensdagavond trappen PSV en Rangers met een 2-2 stand om 21.00 uur af in het Philips Stadion. "Dit is het niveau waar wij op willen spelen, maar eerst moeten we ons kwalificeren. Natuurlijk zal de groepsfase van de Champions League mooie dingen voor de club met zich meebrengen. Maar we zijn niet de enige die naar het hoofdtoernooi willen. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om ons te plaatsen", besloot Van Bronckhorst zijn perspraatje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen