Ten Hag legt lat omhoog bij United: "Spelers moeten pijn lijden"

24 augustus 2022, 14:07

Erik ten Hag heeft eindelijk weer wat lucht bij Manchester United nadat hij tegen rivaal Liverpool zijn eerste drie punten pakte. Daarmee is de club er echter nog lang niet, weet de trainer zelf ook. Hij maakte op de clubwebsite nog maar eens duidelijk dat hij veel van zijn spelers eist.

"Wat ik eis, is dat spelers elke dag een topmentaliteit brengen", begon Ten Hag. "Het moet een manier van leven zijn. Ik hoop dat ze dat gaan begrijpen. Op topniveau presteren werkt alleen als je die mentaliteit en focus hebt. Je zult pijn moeten lijden om uiteindelijk het beste uit jezelf naar boven te halen."

Lees ook: Ten Hag wint respect spelersgroep United met intensieve actie

Sancho en Rashford

Tegen Liverpool waren het Jadon Sancho en Marcus Rashford die voor de belangrijke doelpunten tekenden. Daarmee zag Ten Hag wat hij van het tweetal wil zien. "Ik ben ervan overtuigd dat ze tegen elke tegenstander dreigend kunnen zijn, een wapen. Zo lang ze deze focus en energie laten zien, is het lastig om ze af te stoppen."

"Het team moet ze in de positie brengen, maar het gaat er ook om hoe ze het zelf aanpakken", gaf Ten Hag het tweetal tot slot mee. "Met de juiste focus in hun spel. In duels, in het verdedigen, in het drukzetten. Maar ook in hun dribbels, combinaties en loopacties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

VinkoDugonjic11
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vjerujem da Ten Hag radi dobro svoj posao i rezultate tog rada očekujemo sa nadom za Mančester Junajted

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen