Martínez bewijst vooralsnog ongelijk critici met indrukwekkende stat

24 augustus 2022, 16:52

Met de nodige scepsis werd Lisandro Martínez vorige maand verwelkomd in de Premier League. De van Ajax overgenomen Argentijn is met afstand de kleinste centrumverdediger van de Engelse competitie, waardoor hij op voorhand al met een achterstand begon. Vooralsnog bewijst de verdediger van Manchester United echter het tegendeel van critici.

"Ik ben ervan overtuigd dat hij niet centraal achterin kan spelen in de Premier League", vertelde Jamie Carragher kort na de presentatie van Martínez in het centrum. Hoewel de Argentijn zich met zijn 1,75 meter staande hield in het hart van de defensie bij Ajax, werd niet verwacht dat hij de spitsen in de Premier League in bedwang kon houden. Martínez is echter statistisch sterk aan het seizoen begonnen.

Bekijk ook: Manchester United deelt fraaie compilatie van topwedstrijd Martínez

Martínez verloor namelijk nog geen één luchtduel in de Premier League. De verdediger stond al drie duels in de basis. Toch was de kritiek na de eerste drie duels fors én terecht. De verdediger kon niet voorkomen dat zijn ploeg met een 1-2 thuisnederlaag begon tegen Brighton & Hove Albion en maakte ook tegen Brentford (4-0 nederlaag) geen betrouwbare indruk.

Tegen Liverpool (2-1 zege) werd Martínez na een sterk optreden echter in de armen gesloten. De verdediger werd voor 57 miljoen euro opgepikt bij Ajax. Die transfersom kan via bonussen oplopen tot 67 miljoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen