Veerman na uitschakeling: "Rangers heeft niet één kans gecreëerd"

24 augustus 2022, 23:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De frustratie is enorm bij PSV-middenvelder Joey Veerman na het mislopen van de Champions League. De teleurstelling na de 0-1 nederlaag in het eigen Philips Stadion tegen Rangers droop na afloop van het duel van het gezicht van de geboren Volendammer af.

Voor de camera's van RTL7 wordt Veerman gevraagd of de uitschakeling door de ploeg van Giovanni van Bronckhorst terecht is: "Ik denk niet dat het eerlijk is, zij hebben hier niet één kans gecreëerd", aldus Veerman, die zichtbaar nog volop in emotie zat. "Ja, vooruit, ze schieten één keer op de lat. Maar die goal durf ik geen kans te noemen."

Daarmee doelt Veerman op de treffer van Antonio Colak, die ontstond na een fout achterin bij PSV. Doelman Walter Benítez speelde André Ramalho in, die te veel tijd nodig had en vervolgens vlak bij de goal de bal verloor. Rangers wist hier wel van te profiteren, waarmee er net als op Ibrox opnieuw een individuele fout werd afgestraft door de Schotse formatie.

Veerman begon tegen het Rangers van Giovanni van Bronckhorst als nummer tien, maar was zelf het liefst als acht - wat zijn favoriete positie is - in actie gekomen tegen de Schotten: "Ik heb vorige week al aangeven dat ik een nummer 8 ben, maar ik doe waar ik word opgesteld.  Misschien had ik op die plek iets meer kunnen doen, ik heb in fases ook geprobeerd om mezelf terug te laten zaken, maar soms was het iets te druk. We moeten onszelf vooral verwijten dat we hier niet scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We zullen Veerman waarschijnlijk voorlopig niet meer voor de camera zien. Denk dat Marcel Brands dit niet pikt en Joey even gaat onderwerpen aan de nodige mediatraining.

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als dat huilmannetje ooit in Oranje wil spelen dan geloof ik daar 100% in. Gewoon terug gaan naar Volendam dan is dat doel bereikt

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman moet niet zeuren, PSV speelde veel te slap in de duels en teveel spelers, bijna allen, haalde hun niveau niet. Kan ook zijn dat ze niet goed genoeg zijn voor de CL, vorig jaar ging het mis tegen Benfica en nu weer mis tegen Rangers. Veel succes in de EL.

Koelie198424
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Piep piep

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen