Zerrouki mag niet meer weg: "Feyenoord heeft alle tijd gehad"

26 augustus 2022, 11:42

FC Twente gaat geen spelers meer verkopen. Dat betekent automatisch dat Feyenoord de komst van Ramiz Zerrouki kan vergeten. De middenvelder werd in de Kuip gezien als ideale opvolger van Fredrik Aursnes, maar een deal gaat er niet komen.

Technisch directeur Jan Streuer heeft afgelopen week aan de middenvelder laten weten dat er tot donderdag onderhandeld kon worden over een deal en dat daarna de telefoon niet meer opgenomen wordt. Die deadline is inmiddels verstreken. "Iedereen weet dat het in zo'n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen. Wij willen zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien."

"Feyenoord heeft alle tijd gehad. Ze hebben geloof ik al 12 of 13 nieuwe spelers gehaald", vervolgt de bestuurder in gesprek met TC Tubantia. Hij snapt overigens wel dat Zerrouki een transfer naar de havenstad wel zag zitten. "Maar de club moet ook aan zichzelf denken. Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er straks nog prachtige clubs voor hem."

Geen Conference League

De middenvelder van FC Twente kan zich in Europese wedstrijden niet meer laten zien. De ploeg van Ron Jans werd uitgeschakeld door Fiorentina, dat over twee wedstrijden met 2-1 wist te winnen. "De jongens hebben er alles aan gedaan, je kunt ze niets verwijten", stelt Streuer, die niet bij de pakken neer wil zitten. "Nu moet alles maar op de competitie en de beker, want daarin willen we ook ver komen. Zondag uit naar Volendam, dan moeten we er weer staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

top nieuws, maakte mij al ernstig zorgen😋

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima !prijs en kwaliteit klopt van geen kant. Die streuer leeft in een andere wereld . Dat je alles eruit wil halen prima ,maar dit sloeg nergens op . En dan ook nog een deadline. Gelukkig is Feyenoord er niet ingetrapt . Er zijn zat opties die goedkoper en beter zijn . Twente mag lekker met een te grote selectie ,met zeker 2 zwaar teleurgestelde spelers alleen de eredivisie in

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met een lekker bericht het weekend in ; toppie!.👍👍👍

MKQX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi zo dan kan Feyenoord zich richten op betere opties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen