'Utrecht mag toch hopen op Hoedemakers; Cambuur laat spits gaan'

26 augustus 2022, 16:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Utrecht mag toch wél hopen op de komst van Mees Hoedemakers. Eerder kreeg de geïnteresseerde club een duidelijke nee te horen van SC Cambuur, maar de Friese club heeft zich mogelijk laten overtuigen door de middenvelder zelf. Hij zou de stap naar Utrecht namelijk erg graag maken.

Daarover berichtte Omrop Fryslân vrijdagmiddag. Op maandag was technisch directeur Foeke Booy nog duidelijk. "Wij zijn er niet om de problemen van een ander op te lossen", zei hij, waarmee hij een transfer van Hoedemakers naar Utrecht uitsloot. De speler zelf reageerde echter teleurgesteld en na een nieuw gesprek met de clubleiding is de houding van Cambuur veranderd.

"Dat was een heel ander gesprek met Foeke en Henk de Jong", vertelde Hoedemakers daarover. "Daarin hebben ze laten zien dat ze mij een overstap wel gunnen. Ik ben dankbaar dat ik hier drie jaar heb mogen spelen, maar ik heb nu een kans om een mooie stap omhoog te maken. Ik denk dat iedereen ook wel begrijpt dat ik FC Utrecht zie zitten. Nu is het voor mij afwachten en hopen dat de clubs eruit komen."

Sam Hendriks vertrekt

Cambuur heeft vrijdagmiddag al afscheid genomen van Sam Hendriks. De vorig jaar aan De Graafschap verhuurde spits laat de club nu definitief achter zich. Hij gaat een avontuur aan bij Olympiakos Nicosia. In Cyprus staat hem vermoedelijk meer speeltijd te wachten dan in Leeuwarden het geval was geweest. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen