Geen WK voor Wijnaldum: "Hij wordt onze grote versterking in januari"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 augustus 2022 – Voor Georginio Wijnaldum kon er vrijdag definitief een streep gezet worden door het WK met Oranje. Dat werd 's middags al gemeld door Italiaanse media en is inmiddels ook bevestigd door Tiago Pinto, sportief directeur van Wijnaldums club AS Roma. De Portugees bewonderde de instelling van Wijnaldum. 

Geen WK voor Wijnaldum: "Hij wordt onze grote versterking in januari"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wijnaldum had er pas dertien officiële speelminuten in het shirt van AS Roma op zitten, toen hij op de training zijn scheenbeen brak. Dat hij voorlopig niet op het veld zou staan, was al duidelijk, maar de vraag was hoe lang precies. Vrijdag werd daarbij duidelijk dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie zal komen. De middenvelder heeft in overleg met de medische staf van Roma besloten niet onder het mes te gaan, waardoor zijn herstel langer zal duren. Daarmee mist hij dus ook het WK in Qatar.

Knop om
Het nieuws werd door Pinto bevestigd voor de camera van het Italiaanse Sky Sport. Ook voor Roma is het uiteraard een klap. "Het heeft heel veel moeite gekost om Gini naar Roma te halen", herinnerde Pinto. "In twee weken tijd heeft hij zich vervolgens heel goed aangepast. Het leek wel alsof hij hier al een jaar was."

Ook was hij onder de indruk van de manier waarop Wijnaldum op zijn blessure reageerde. "Hij heeft heel veel pech, maar hij was de eerste die de knop omzette en dit op de juiste manier benaderde. Ik denk dat hij in januari onze grote versterking zal zijn. We hebben hem voor een heel seizoen gehuurd en zullen op hem wachten."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd