Opstelling Ajax: Antony ontbreekt tegen FC Utrecht opnieuw

28 augustus 2022, 11:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstellingen van FC Utrecht en Ajax voor het duel van zondagmiddag 12.15 uur zijn bekend. Bij de Amsterdammers is opnieuw geen plek in de selectie voor Antony, die met zijn hoofd niet meer honderd procent bij zijn huidige club is. Daardoor stuurt Alfred Schreuder dezelfde elf namen het veld in als een week eerder.

Dat betekent onder meer dat Calvin Bassey in het centrum opnieuw plaatsneemt naast Jurriën Timber, Devyne Rensch de voorkeur krijgt op de rechtsbackpositie, Kenneth Taylor verzekerd is van zijn plekje op het middenveld en Steven Berghuis de afwezige Antony moet vervangen. De Braziliaan ontbrak vorige week al, omdat hij zich door de mogelijke transfer naar Manchester United niet meer honderd procent op Ajax kon focussen. Ook nu zit hij niet bij de wedstrijdselectie. 

Behalve Antony en de langer afwezige Mohamed Ihattaren ontbreken bij Ajax ook de geblesseerde Owen Wijndal en kersverse aanwinst Ahmetcan Kaplan. Aanwinsten Francesco Conceição, Jorge Sánchez, Lorenzo Lucca zitten op de bank, evenals Davy Klaassen en de dit seizoen goed presterende Mohammed Kudus. 

FC Utrecht

Bij FC Utrecht is de teruggekeerde Jens Toornstra de meest opvallende naam op het wedstrijdformulier. Hij begint direct in de basis. De aanvoerdersband gaat overigens (nog) niet naar de oud-Feyenoorder, maar blijft om de arm van Nick Viergever.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen