Schreuder over situatie Antony; Wijndal ontbreekt door blessure

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 augustus 2022 – Ajax moet het tegen FC Utrecht opnieuw stellen zonder Antony. De aanvaller ontbrak vorige week al omdat hij door de interesse van Manchester United met zijn hoofd niet meer volledig bij Ajax is. "Het is dezelfde situatie als afgelopen week", zei trainer Alfred Schreuder daarover. "Daar is niets aan veranderd."

Schreuder over situatie Antony; Wijndal ontbreekt door blessure

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat Antony er tegen FC Utrecht niet bij zou zijn, was in de week richting het duel nog geen gegeven. "We bespreken dat intern, ook met de speler. Hij was gewoon op de club en we hebben erover gesproken. Maar de situatie is niet veranderd ten opzichte van vorige week. Verder wil ik me richten op de jongens die we vandaag bij ons hebben. Antony is nu even niet belangrijk."

Antony is niet de enige afwezige bij Ajax in Utrecht. Ook Owen Wijndal, die vorige week op de bank zat, ontbreekt in de wedstrijdselectie. "Wijndal is geblesseerd", lichtte Schreuder toe. "Het is een lichte blessure. Ik verwacht hem eind volgende week weer terug." Dat is mogelijk op tijd voor de volgende Eredivisiewedstrijd, thuis tegen SC Cambuur.

FC Utrecht - Ajax
Ajax trapt tegen FC Utrecht de Eredivisiezondag af. Op papier zouden de Amsterdammers drie punten mee moeten nemen; waar Ajax tot dusver nog geen puntverlies leed, won Utrecht nog geen enkel duel. De wedstrijd in De Galgenwaard begint om 12.15 uur. 

Lees ook: Opstelling Ajax: Antony ontbreekt tegen FC Utrecht opnieuw

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd