Gio is gewaarschuwd; monsterzege Celtic vlak voor Old Firm

28 augustus 2022, 17:45

Celtic heeft in de Schotse Scottish Premiership een ongekende overwinning geboekt. De grootmacht uit Glasgow bleek op bezoek bij het povere Dundee United met liefst 0-9 te sterk. Eerder kreeg die club in de Conference League al met 7-0 een pak slaag van AZ.

Celtic liet er in het Tannadice Park geen gras over groeien. De bezoekers hadden halverwege dankzij aanvaller Kyogo Furuhashi de drie punten al in de tas. De spits uit Japan maakte er drie en zag dat ploeggenoot Jota de ruststand bepaalde op 0-4. Na de thee gingen The Hoops vrolijk verder en werd het liefst 0-9. Liel Abada maakt er ook nog drie, terwijl de negenklapper compleet werd gemaakt door Josip Juranovic en Carl Starfelt.

Giovanni van Bronckhorst zal de show van Celtic ongetwijfeld ook hebben gezien. Hij won zaterdag met zijn Rangers FC al met 4-0 van Ross County. Door de ruime overwinning is Celtic echter de trotse koploper. De ploeg van manager Ange Postecoglou heeft na vijf wedstrijden nog geen steken laten vallen en heeft twee punten meer dan Rangers. Aanstaande zaterdag (13.30 uur) staat de eerste Old Firm van het seizoen op de planning op Celtic Park.

Nederlanders balen in Ligue 1

In de Franse Ligue 1 was het een slechte middag voor de nodige Nederlanders. Zakaria Aboukhlal zal met dubbele gevoelens terugkijken op de wedstrijd tussen FC Nantes en Toulouse, waar ook Branco van den Boomen, Stijn Spierings en Thijs Dallinga speelden. Aboukhlal zorgde voor de 0-1, maar Nantes won met 3-1. Marco Bizot kende als doelman van Stade Brest een pijnlijke middag. Hij verloor met liefst 0-7 van Montpellier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen