Schreuder lovend over Magallán: "Je weet wat je aan hem hebt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 augustus 2022 – Ajax-trainer Alfred Schreuder baarde tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard opzien door Lisandro Magallán binnen de lijnen te brengen. Wie dacht dat de Argentijn in Limburg zijn laatste minuten voor de recordkampioen zou maken, kwam bedrogen uit. Magallán viel tegen FC Utrecht opnieuw in. Nóg meer speeltijd voor de centrale verdediger kan niet worden uitgesloten.

Schreuder lovend over Magallán: "Je weet wat je aan hem hebt"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Magallán maakte ruim drie jaar geleden de overstap naar Ajax. De Amsterdammers telden een slordige negen miljoen euro neer voor zijn komst. In de persoon van Magallán dacht Ajax de opvolger van Matthijs de Ligt in de gelederen te hebben, maar niets bleek minder waar. De Argentijn kwam niet tot nauwelijks in actie en als hij binnen de lijnen mocht verschijnen, maakte hij geen al te beste indruk. Ajax verhuurde hem vervolgens aan Alavés, Crotone en RSC Anderlecht, maar ook daar kon hij geen potten breken. Magallán keerde zodoende deze zomer terug naar Ajax. 

De Argentijn staat al een tijdje op de nominatie om te vertrekken, maar tot op heden is hij 'gewoon' nog Ajacied. Hij mocht zelfs al tweemaal invallen. Schreuder sprak op de persconferentie na afloop van het uitduel met FC Utrecht zijn tevredenheid uit over de centrale verdediger. "Voor iedere speler die onder contract staat is altijd een toekomst", werd de oefenmeester geciteerd door Voetbal International. "Magallán stelt zich ongelooflijk goed op. Maar je hebt soms ook te maken met wensen van spelers. Hij wil natuurlijk ook veel spelen. Daar hebben we over gesproken."

Magallán moet in Amsterdam niet de minste spelers voor zich dulden. Jurriën Timber is natuurlijk niet weg te denken uit de basiself, terwijl Ajax in de persoon van Ahmetcan Kaplan recent nog een nieuwe centrumverdediger haalde. "Het is een jongen die ongelooflijk professioneel is", is Schreuder desondanks lovend over de houding van de Zuid-Amerikaan. "Tegen Fortuna komt hij erin en helpt hij het team; vandaag komt hij erin en helpt hij het team. Je weet als trainer precies wat je aan hem hebt. Daar ben ik wel blij mee." Magallán kwam tegen FC Utrecht vlak voor tijd binnen de lijnen als vervanger van Timber.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd