AS Monaco houdt PSG in bedwang; Napoli verspeelt dure punten

28 augustus 2022, 22:43

AS Monaco heeft zondagavond een puntje overgehouden aan een bezoekje aan Paris Saint-Germain. In de hoofdstad van Frankrijk moest de gastheer genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. SSC Napoli kwam in de Serie A niet verder dan een puntendeling met Fiorentina.

Monaco begon uitstekend in het Parc de Princes, waar PSG op volle sterkte het veld op werd gestuurd door trainer Christophe Galtier. Die zag zijn ploeg verrassend op achterstand komen na twintig minuten spelen. Monaco ontsnapte aan buitenspel en counterde razendsnel naar het doel van Gianluigi Donnarumma. Daar bleef Kevin Volland kalm en hij schoof de 0-1 achter de Italiaanse sluitpost van de gastheer.

Vlak voor de rust had PSG op gelijke hoogte moeten komen. Lionel Messi knalde van afstand hard tegen de paal en ook de rebound van Neymat vloog tegen het aluminium. Na de thee was het geluk wel aan de zijde van de Parijzenaars. De thuisploeg kreeg na een lichte overtreding op Neymar een strafschop, die door de Braziliaan zelf werd benut. Daarna werd de jacht op de winnende treffer geopend, maar die viel niet meer.

Fiorentina - Napoli 0-0

Napoli was tot zondagavond de enige club in de Serie A zonder puntenverlies. Daar kwam op bezoek bij Fiorentina, dat FC Twente afgelopen donderdag nog uit de Conference League knikkerde, een einde aan voor de club uit Napels. Er werd uiteindelijk niet gescoord in het Stadio Artemio Franchi. Een doelpunt van Victor Osimhen werd vlak voor rust afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Napoli heeft nu zeven punten, Fiorentina staat op vijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen