Heftig: FC Barcelona-aanvaller Aubameyang overvallen in woning

29 augustus 2022, 10:45

Pierre-Emerick Aubameyang is de voorbije weken onderwerp van gesprek bij FC Barcelona. Niet omdat hij uit de startblokken is geschoten, maar omdat hij in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Engeland. Deze maandagmorgen is hij echter om een trieste reden in het nieuws: de aanvaller is het slachtoffer geworden van een overval in zijn eigen woning.

Dat meldt El País althans. FC Barcelona speelde zondagavond een thuiswedstrijd tegen Real Valladolid. De Catalanen zegevierden met 4-0, maar Aubameyang kwam geen minuut in actie. Eenmaal thuis werd hij 's nachts opgeschrikt door de binnenkomst van vier gemaskerde mannen. Zij wisten via de tuin de woning van Aubameyang, wiens vrouw ook thuis was, te betreden. Volgens El País werden de Barça-aanvaller en zijn partner vervolgens bedreigd met een vuurwapen. Aubameyang zou zelfs zijn mishandeld met een ijzeren staaf.

De overvallers zijn er uiteindelijk met kostbare juwelen, gestolen uit de kluis, vandoor gegaan. Aubameyang maakt het naar omstandigheden goed. De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Aubameyang heeft vooralsnog niets van zich laten horen. De oud-speler van onder meer Borussia Dortmund en Arsenal is niet de eerste speler actief in de Spaanse competitie die dit seizoen het slachtoffer is geworden van een overval. Ook Valencia-aanwinst Samu Castillejo schrok zich onlangs een hoedje toen hij arriveerde in zijn woning. Zijn huis was overhoop gehaald toen hij en zijn familie in het stadion waren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen