Feyenoord-aanwinsten maken veel indruk: "Die jongen komt er"

29 augustus 2022, 12:30

Van harte ging het zeker niet, maar Feyenoord boekte zaterdagavond uiteindelijk een ruime overwinning op FC Emmen (4-0). Alle doelpunten werden gemaakt door nieuwkomers. Ook Santiago Giménez was trefzeker. De Mexicaan heeft veel indruk gemaakt op voormalig international Pierre Vermeulen.

Giménez wordt rustig gebracht door Arne Slot. De spits kwam vorige maand over van CD Cruz Azul. Het duurde vervolgens even voordat hij speelgerechtigd was voor Feyenoord. Giménez kwam in de afgelopen drie competitiewedstrijden als invaller binnen de lijnen. Tegen FC Emmen was hij goed voor een doelpunt én een assist. Vermeulen heeft Giménez dan ook opgenomen in zijn Elftal van de Week bij De Telegraaf. "Hij krijgt de voorkeur boven Tobias Lauritsen van Sparta, omdat ik in die ene actie waaruit hij scoorde al het gevoel had dat die jongen er komt."

Giménez was in de eerste vijf competitiewedstrijden van CD Cruz Azul vijf keer trefzeker. Vermeulen verwacht dat hij ook in dienst van Feyenoord veel gaat scoren. "Hij gaat groeien en dit wordt een gouden spits voor Feyenoord. In de loopactie en de rust bij het afwerken zag je de kwaliteit", is de oud-speler van onder meer Roda JC, Feyenoord en Paris Saint-Germain lovend over de Mexicaanse aanwinst van de Rotterdammers.

Hancko

Ook Dávid Hancko, die tegen FC Emmen zijn debuut maakte voor Feyenoord, kan Vermeulen bekoren. "Sommige jongens hebben geen kostuum nodig om ergens direct goed voor de dag te komen. Je ziet aan alles dat hij de klasse heeft. Hij is een vrij stevige jongen en straalt echt wat uit. Voor een verdediger heeft hij een enorme aanvallende drive, waar ook de assist uit voortkwam. Als hij gaat lopen, dan valt hij niet meer stil. Dat wordt echt een aanwinst voor Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen