Van Nistelrooij reageert op nieuws Gakpo, El Ghazi én Vinicius

30 augustus 2022, 11:10

Ruud van Nistelrooij hoopt snel Anwar El Ghazi te verwelkomen als aanvallende versterking. De Nederlands-Marokkaanse buitenspeler is zelf al rond met PSV over een overstap, terwijl ook Aston Villa akkoord is over een transfer. Tegelijkertijd moet Van Nistelrooij nog vrezen voor het vertrek van twee spelers.

El Ghazi mag zich bijna speler van PSV noemen. "Het ziet er heel goed uit. Hij is nog niet hier, maar het ziet er goed uit", vertelt Van Nistelrooij op een persconferentie in aanloop naar het duel met FC Volendam, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "El Ghazi kan voorin op drie posities uit de voeten. Dat is een groot voordeel", aldus de coach.

Mogelijk blijft het daarbij, ondanks het feit dat Cody Gakpo nog altijd begeerd wordt door diverse clubs uit Engeland. Dat betekent echter niet dat PSV hoe dan ook twee aanvallers gaat aantrekken. "Na de komende twee dagen maken we de balans op. Ik hoop dat hij blijft. Of het gebeurt, weet ik niet. Maar we weten wat hij voor ons kan betekenen", doelt Van Nistelrooij op Gakpo.

Gakpo is niet de enige aanvaller die een vertrek naar de Eindhovense uitgang overweegt. Ook voor Carlos Vinicius bestaat interesse uit het buitenland. De Braziliaan moet het bij PSV doen met een reserverol.

Lees ook: Vijf Engelse clubs in de markt voor Gakpo

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was het laat geworden gisteravond? Bournemouth in de eredivisie en Anwar El Ghasi versterken als aanvallande versterking. Het is echt geen schande om elkaars artikeltjes eens door te lezen voordat er wat geplaatst wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen