'Cambuur pikt Van Kaam na soap op; NEC haalt spits van 11 miljoen'

23 december 2022, 18:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daniël van Kaam vervolgt zijn loopbaan bij SC Cambuur. De 22-jarige middenvelder had al bijna getekend bij Fortuna Sittard, maar besloot niet naar Limburg af te reizen toen bekend werd dat hoofdcoach Sjors Ultee op straat werd gezet. Daar profiteerde Cambuur dankbaar van.

Van Kaam mocht vertrekken bij FC Groningen omdat hij niet meer voorkwam in de plannen. Ook FC Emmen en Excelsior waren in de markt voor de verdedigende middenvelder, maar zijn keuze viel aanvankelijk op Fortuna. Cambuur pakte snel na het niet doorgaan van die deal door en overtuigde Van Kaam om in Leeuwarden te tekenen, aldus Omrop Fryslan. De deal kwam in een stroomversnelling toen bleek dat FC Utrecht in de markt is voor Mees Hoedemakers. Hij lijkt echter alsnog in Friesland te blijven.

NEC

NEC is in de zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider uitgekomen bij Landry Dimata. De 24-jarige spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Espanyol. De Belgische aanvaller maakt met zijn komst een einde aan de maandenlange zoektocht van de Nijmegenaren naar een nieuwe centrumaanvaller. Dat meldt Voetbal International.

De laatste jaren werd Dimata afgeremd door zwaar blessureleed. In zijn eerste jaren groeide Dimata uit tot sensatie bij KV Oostende, dat hem voor elf miljoen euro verkocht aan het Duitse VfL Wolfsburg. In de Bundesliga kon de aanvaller de hoge verwachtingen niet waarmaken. Op huurbasis bij RSC Anderlecht was de aanvaller in het seizoen 2018/19 nog goed voor dertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen