Renovatie compleet? Feyenoord presenteert vijftiende aanwinst

30 augustus 2022, 21:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft dinsdagavond de vijftiende versterking van deze transferzomer gepresenteerd. Het gaat om de 21-jarige Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude, die overkomt van Godoy Cruz en een contract tekende tot medio 2027. Mogelijk zijn de Rotterdammers daarmee klaar op de transfermarkt.

"Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen", vertelde Bullaude op de clubwebsite. "Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had, heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben, zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Ik wil het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend."

Bullaude brak in Argentinië al op zeventienjarige leeftijd door bij Godoy Cruz en speelde sindsdien 96 officiële wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor achttien treffers en negen assists. Ook AZ had interesse in de middenvelder, maar na de interesse van Feyenoord moesten de Alkmaarders op zoek naar een alternatief. Overigens moeten de Rotterdammers nog wel wachten tot Bullaude zijn werkvergunning binnen heeft.

Renovatie compleet?

Feyenoord kende een bijzonder actieve transferzomer, maar zou met de komst van Bullaude wel eens klaar kunnen zijn op de transfermarkt. De club speurt alleen nog naar een opvolger voor de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes, maar houdt er ook rekening mee dat deze misschien niet meer gevonden zal worden. In dat geval doen de Rotterdammers het met de selectie die er nu staat. 

Reacties

RBArmy52
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rotterdam Zuid kan je inmiddels wel Ter Apel noemen.

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het (vreemdelingen)legioen heet je van harte welkom!

surjak69
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hadden voor al die aan kopen ook een nieuwe kuip kunnen bouwen

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Speelt daar nog wel een Nederlander ? 👏😂

Alifoeroe79
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wauw, hopelijk is het niet alleen maar kwantiteit maar ook kwaliteit. Zou mooi zijn als Slot er een goed team van weet te smeden en dat er wat parels tussen zitten die Feijenoord weer voor veel kan doorverkopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen