Klopp haalt flink uit naar bestuur Bournemouth: "Dat is heel wreed"

30 augustus 2022, 21:51

Jurgen Klopp heeft geen goed woord over voor de clubleiding van Bournemouth. De promovendus ging zaterdag met liefst 9-0 onderuit tegen Klopps Liverpool en zette twee dagen later trainer Scott Parker op straat. Tijdens zijn persconferentie van dinsdagmiddag greep de Duitser de gelegenheid aan om het voor Parker op te nemen.

"Er zijn drie teams gepromoveerd: Fulham, Nottingham Forest en Bournemouth. Nottingham geeft veel geld uit, Fulham is ook actief, maar ik kan me niet herinneren dat Bournemouth veel gedaan heeft", begon Klopp over de transferactiviteiten van de club. "Dat maakt het voor een trainer natuurlijk lastig als je nieuw binnenkomt in de Premier League. Ik leef met Scott mee."

"Daarmee zeg ik niet dat zijn team niet goed genoeg is", verduidelijkte Klopp, die vooral op het speelschema van Bournemouth wees. "Ik weet niet wie het heeft bedacht om ze in drie van de eerste vier wedstrijden tegen Arsenal, Manchester City én Liverpool te laten spelen. Als je een beetje nerveuze eigenaren hebt, zijn dat dé omstandigheden voor een trainerswissel."

Heel wreed

Die beslissing namen de 'nerveuze eigenaren' van Bournemouth dan ook, tot ergernis van Klopp. "Ik vind dat Scott een uitstekende manager. Hij heeft het geweldig gedaan bij Fulham en nu ook bij Bournemouth. Dan begin je met wedstrijden tegen Arsenal, City en Liverpool in je eerste vier wedstrijden, en de eigenaar zegt: 'tot ziens'. Dat is heel wreed."

Lees ook: Kanté kan naar PSG; coach Senesi ontslagen na afgang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen