Lang wijst miljoenentransfer af, compleet overbodige Vormer 'gelukkig'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 september 2022 – Noa Lang (23) hoopte deze zomer vurig op een vertrek bij Club Brugge, maar heeft een aantal last minute-opties afgeslagen. De Nederlandse aanvaller kon naar Lille OSC en een Engelse club in de hoogste afdeling, maar heeft besloten om bij zijn huidige werkgever te blijven.

Lang wijst miljoenentransfer af, compleet overbodige Vormer 'gelukkig'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Het Laaste Nieuws althans. De Franse topclub en 'een laagvlieger uit de Premier League', waarbij geen concrete club wordt genoemd, hadden belangstelling voor Lang. De oud-Ajacied stak deze zomer zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken, maar zou een last minute-vertrek toch niet hebben zien zitten. Hij wilde alleen 'naar de juiste club' vertrekken, zo weet het Belgische medium.

Als Lang zelf wel had willen vertrekken, dan was het nog wel de vraag geweest of Club Brugge had willen meewerken. De topclub zou namelijk een behoorlijk bedrag hebben gevraagd voor de diensten van de speler van het Nederlands elftal en een eerste bod van achttien miljoen euro hebben afgewezen. Of ook zijn kansen op het WK in Qatar hebben meegewogen in zijn afweging, is niet bekend.

Lees ook: Opvallend afscheidsinterview Lang: "Ik heb België heet gemaakt"

Vormer blijft in België
Hoewel aanvoerder Ruud Vormer bij Club Brugge geen enkele rol van betekenis meer speelt en er belangstelling was vanuit Nederland, zal de middenvelder geen transfer meer maken de komende uren, zo is de verwachting. Manager Carl Hoefkens heeft laten weten dat Vormer het goed naar zijn zin heeft en denkt dat de oud-Feyenoorder 'nog erg gelukkig' is bij Club Brugge, ondanks dat hij geen deel uitmaakt van de wedstrijselecties. "Vanuit mijn kant is er geen enkel probleem met Ruud'', zei de coach tijdens de persconferentie. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd