Ajax en PSV blij: Chelsea laat Álvarez en Sangaré links liggen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 september 2022 – Ajax en PSV kunnen opgelucht ademhalen. Chelsea klopte de afgelopen uren aan bij de Nederlandse clubs voor Edson Álvarez en Ibrahim Sangaré, maar inmiddels gaat de club aan de haal met Denis Zakaria. De Zwitserse middenvelder werd donderdag medisch gekeurd in Italië en maakt nu op huurbasis de overstap van Juventus naar de Londense club.

Ajax en PSV blij: Chelsea laat Álvarez en Sangaré links liggen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Engelsen hebben een optie tot koop bedongen, meldt The Athletic. Bij Chelsea leek de paniek de afgelopen dagen toegeslagen, nadat de ploeg dinsdagavond verloor van Southampton. Daarom wilde de club in de laatste uren van de transferperiode nog toeslaan. In Nederland kreeg de club twee keer een duidelijke 'nee' te horen van zowel Ajax als PSV. Daarna schakelden de Londenaren vliegensvlug door.

Zakaria vertrekt na een paar maanden alweer uit Turijn. De middenvelder speelde pas sinds januari bij de Oude Dame, maar daar wist hij niet onomstreden te worden. Hij schipperde tussen bank en basis, waardoor de club niet onwelwillend stond tegenover een vertrek. Fabrizio Romano weet dat de Engelsen hem uiteindelijk voor dertig miljoen euro kunnen overnemen, waarna hij een contract voor vijf seizoenen kan tekenen op Stamford Bridge.

Juventus haalde Zakaria afgelopen winter uit Duitsland, waar hij vijf jaar onder contract stond bij Borussia Mönchengladbach. Eerder speelde de middenvelder in zijn geboorteland voor Servette en Young Boys.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd