Marokko
0 – 0
Spanje

Dest verlost van uitzichtloze situatie; Barça slaat nog twee keer toe

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 september 2022 – Sergiño Dest is vertrokken bij FC Barcelona. De vleugelverdediger wordt voor één seizoen gehuurd door AC Milan, maar als hij goed bevalt kan hij voor een gelimiteerde transfersom definitief overgenomen worden. De voormalig Ajacied is dan voor twintig miljoen euro op te pikken door de regerend kampioen van Italië.

Dest verlost van uitzichtloze situatie; Barça slaat nog twee keer toe

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dest is met zijn verhuizing verlost van zijn uitzichtloze situatie in Spanje. De Amerikaans international werd op voorspraak van Ronald Koeman naar Catalonië gehaald, maar heeft onder diens opvolger Xavi geen uitzicht op een basisplaats. De voetballer zat dit seizoen nog niet één keer bij de wedstrijdselectie van de Spanjaarden. Daarom heeft hij nu besloten om ergens anders voor zijn kans te gaan.

De 21-jarige Dest kwam twee jaar geleden naar Barcelona en speelde 72 wedstrijden voor de club. Mogelijk keert hij in de toekomst terug, maar de kans lijkt klein. Als hij goed presteert kan Milan hem overnemen en anders zal de LaLiga-club er alles aan doen om hem volgend seizoen alsnog te lozen. De Amerikaan zal hopen dat hij in de Serie A een serieuze kans krijgt vanaf de eerste dag, aangezien hij basisspeler wil zijn op het wereldkampioenschap in Qatar.

Bellerin en Alonso
Het vertrek van Dest zorgt voor mogelijkheden bij FC Barcelona, dat al de hele zomer in verband werd gebracht met meerdere vleugelverdedigers. In de laatste uren van de transfermarkt lijkt de club zowel aan de linker- als aan de rechterkant beet te hebben. Hector Bellerín en Marcos Alonso komen beide over vanuit de Premier League, aldus Fabrizio Romano.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd