'PSV kan mislukte Luckassen slijten na vier verhuurperiodes'

1 september 2022, 22:23

Derrick Luckassen lijkt op weg naar de uitgang bij PSV. De centrale verdediger heeft een aanbod gekregen van het Israëlische Maccabi Tel Aviv, dat sportief en financieel een mooie stap kan zijn. De Eindhovenaren zouden mee willen werken aan een transfer van de voetballer, die nooit onomstreden wist te worden in het Philips Stadion.

Luckassen zou een aanbieding uit Griekenland en Frankrijk over hebben geslagen, zodat hij in gesprek kon met de club uit Israël. Die onderhandelingen zouden zo voorspoedig verlopen dat een vertrek een kwestie van tijd lijkt, aldus Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Bij de club uit Israël komt hij Eran Zahavi tegen, die de afgelopen twee seizoenen onder contract stond in het Philips Stadion.

In Eindhoven ligt de verdediger nog vast voor één seizoen. Om niet helemaal met lege handen achter te blijven, vraagt PSV een 'bescheiden' transfersom voor de voetballer. De 27-jarige mandekker kwam vijf jaar geleden voor circa vijf miljoen euro over van AZ. Dat leek geen gek bedrag voor de voetballer, maar hij wist zijn goede periode in Alkmaar geen vervolg te geven in Noord-Brabant. Hij werd de afgelopen jaren maar liefst vier keer uitgeleend en mag nu dus definitief vertrekken.

De Israëliërs staan na twee competitiewedstrijden bovenaan, maar in Europa komt de ploeg niet meer in actie. In de voorronde van de Conference League werd verloren van OGC Nice, waardoor de club zich kan richten op de prestaties in eigen land.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen