Cillessen laat zich direct gelden bij NEC: "Of ik het WK ga spelen?"

2 september 2022, 11:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen was donderdagavond erg belangrijk voor NEC Nijmegen, dat een puntje pakte op bezoek bij AZ. De doelman was met uitstekende reddingen een ware plaag voor de Alkmaarders. Door het gelijkspel staat NEC na vier duels al op vijf punten en dat stemt Cillessen tevreden.

"Ik ben teruggekomen om mezelf te laten zien", vertelde de ervaren doelman na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Volgens mij is dat best aardig gelukt. Door de kwaliteiten die ze hebben, kon AZ ons goed onder druk houden. Het is ons niet altijd gelukt om het dicht te houden. Maar uiteindelijk pakken we hier een punt en dat was het maximale."

Cillessen legt de lat voor zichzelf en zijn ploeggenoten behoorlijk hoor in De Goffert. "Ik ben 33 en kan nog wel een poos mee. Ik hoop nog zes mooie jaren te kunnen keepen en met NEC Europees voetbal te halen. Daarvoor ben ik ook wel teruggekomen. Ik heb als supporter de Europese wedstrijden van NEC meegemaakt en nu wil ik ze ook zelf spelen", liet Cillessen weten in gesprek met De Telegraaf.

WK in Qatar

Eind dit jaar hoopt de van Valencia CF overgenomen goalie natuurlijk ook met Oranje mee te gaan naar het WK in Qatar. Hij heeft er vertrouwen in dat hij bij de selectie van bondscoach Louis van Gaal zit. "Of ik het WK ga spelen? Ja. Ik denk dat de bondscoach mij in deze vorm wel mee neemt. Het kan zomaar eens een heel mooi WK gaan worden", besloot Cillessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen