Oefenduels: Spanje gelijk tegen IJsland

16 augustus 2006, 09:49

Raul had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van zijn honderdste interland voor Spanje. De 29-jarige recordhouder onder de Spaanse veldspelers - doelman Andoni Zubizarreta staat op 126 caps - en tevens de nationale topscorer aller tijden (44 treffers) kwam met zijn team in Reykjavik niet verder dan 0-0 tegen IJsland.

Slowakije testte zich in Bratislava ter voorbereiding op de EK-kwalificatie tegen Malta. Overtuigend was het niet. Na drie kwartier stond het pas 1-0 door een treffer van Filip Sebo. De aanwinst van Glasgow Rangers gaf de uitslag pas in de slotfase een florissanter aanblik met nog twee goals: 3-0.

Slovenië speelde gelijk tegen Israël: 1-1. De bezoekers kwamen negen minuten voor tijd op voorsprong door vedette Yossi Benayoun, in de Engelse competitie actief bij West Ham United. Goran Sukalo, van Alemannia Aachen verhuisd naar TuS Koblenz, herstelde het evenwicht vlak daarna. Wales - Bulgarije eindigde in Swansea in 0-0.

Ghana versloeg Togo, een andere Afrikaanse WK-deelnemer, met 2-0. Algerije verloor in Aix-en-Provence met 0-2 van Gabon.

Bekijk de uitslagen en programma's van alle vriendschappelijke interlands.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen