Waarom Bayern München afzag van komst Haaland en Ronaldo

2 september 2022, 20:07

Bayern München raakte topscorer Robert Lewandowski deze zomer kwijt aan FC Barcelona, maar kijkt desondanks positief terug op de afgelopen transferperiode. Met Sadio Mané werd een absolute topspeler binnengehaald, maar de club heeft ook gesproken over de mogelijke komst van Erling Haaland en Cristiano Ronaldo.

Hasan Salihamidzic - momenteel actief als technisch directeur bij Der Rekordmeister - is in gesprek met Sky Deutschland ingegaan op de afgelopen transferperiode. De beleidsbepaler van de Duitse club was blij dat Bayern München de selectie al vroegtijdig rond had, waardoor op Deadline Day niet meer gezocht moest worden naar nieuwe spelers.

"Het is altijd goed als je op Deadline Day niet hoeft te reageren", geeft Salihamidzic aan. "Ik ben geen liefhebber van het halen van een of twee spelers op de laatste dag", aldus de geboren Bosniër, die eerder in de transferperiode onder meer Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt naar de Alianz Arena wist te halen.

Haaland en Ronaldo

Het had ook zomaar gekund dat Haaland en Ronaldo in het rood van de Duitse topclub hadden gespeeld. "We waren in gesprek, maar het is zo uitgekristalliseerd dat het waarschijnlijk voor beide partijen niet zo goed kon uitpakken", doelt hij op de eventuele komst van Haaland. Ronaldo werd aangeboden in het zuiden van Duitsland, maar ook daar zag de Duitse club van af: Hij was geen optie, omdat we andere zaken hadden gedaan en zo onze aanval al hadden georganiseerd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcSijbrands15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nuttige reacties 😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen