KKD: PEC Zwolle blijft ongeslagen, wéér tegenslag voor Kuyt

2 september 2022, 22:07

Koploper PEC Zwolle heeft vrijdagavond in de slotfase kostbaar puntverlies in de Keuken Kampioen Divisie voorkomen. De formatie van Dick Schreuder leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel in Den Bosch maar won vlak voor tijd alsnog. Het ADO Den Haag van Dirk Kuyt leed vrijdagavond alweer de vierde nederlaag van het seizoen.

FC Den Bosch - PEC Zwolle (1-2)

PEC Zwolle blijft ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie. De Zwollenaren waren tot dusver uitstekend begonnen in Keuken Kampioen Divisie, maar leken punten te gaan verspelen op bezoek bij FC Den Bosch  De start van de Blauwvingers in Stadion De Vliert was in ieder geval erg goed, want PEC Zwolle kwam al na vijf minuten spelen op voorsprong via Dean Huiberts.

Kort daarna ging het echter mis achterin bij de ploeg van Dick Schreuder. Op een zeer knullige manier verschalkte PEC Zwolle-verdediger Thomas Beelen, waardoor al na dertien minuten een 1-1 stand op het scorebord stond. PEC Zwolle leek lange tijd voor het eerst punten te gaan verspelen, maar het was uitblinker Thomas van den Belt die de Zwollenaren in de slotfase naar de drie punten schoot.

Willem II - ADO Den Haag (1-0)

Willem II heeft vrijdagavond een zeer belangrijke overwinning op ADO Den Haag geboekt. Beide ploegen begonnen niet uitstekend aan het seizoen en dat was in het Koning Willem II Stadion veelal ook op het veld te zien. Door een eigen doelpunt van Tyrese Asante, die een schot van richting veranderde, heeft het ADO Den Haag van Dirk Kuijt al voor de vierde keer dit seizoen verloren.

NAC Breda - FC Eindhoven (1-1)

NAC Breda en FC Eindhoven hebben elkaar vrijdagavond in evenwicht gehouden. In Breda kwamen de twee ploegen, die prima aan het seizoen zijn begonnen, niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg kwam nog vroeg op voorsprong door een treffer van Kaj de Rooij (oud-FC Eindhoven), maar zag de formatie van Rob Penders voor rust nog langszij komen. In de tweede helft was de energie aan beide kanten op, waardoor een remise een logisch gevolg was.

Overige uitslagen:

VVV-Venlo - Jong Utrecht: 2-1

Helmond Sport - Almere City: 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen