Strand Larsen maakt met fraai haakje miljoenen meteen waar

2 september 2022, 23:45

Celta de Vigo had een voor FC Groningen recordbedrag over voor de komst van Jørgen Strand Larsen en de Noorse spits heeft zich meteen laten gelden. De spits kwam vrijdagavond halverwege bij een doelpuntloze stand in de ploeg tegen Cadiz, maar was met een assist op Óscar Rodríguez direct belangrijk (3-0).

Een zege was wel meer dan gewenst, want opponent Cadiz had nog geen enkel punt verzameld in La Liga, toch had Celta de Vigo het voor de pauze niet eenvoudig. Met Stand Larsen in de ploeg speelde de thuisclub beduidend beter, al was Iago Aspas met twee goals (de eerste en derde) uiteindelijk écht de grote man van Celta de Vigo. Maar Strand Larsen kwam ook op papier met een fraaie assist: hij gaf een hakje op Rodríguez, die met rechts hard en laag raak schoot. 

Lees ook: Transfersoap ten einde: Strand Larsen verlaat FC Groningen

Club Brugge – Cercle Brugge 4-0

Zonder Ruud Vormer in het stadion, hij zat niet bij de wedstrijdselectie en werd gesignaleerd bij een wedstrijd van Willem II vrijdagavond, had Club Brugge geen enkele moeite met buurman Cercle Brugge. Andreas Skov Olsen opende de score voor de thuisclub, bij wie Bjørn Meijer in de basis stond. Ook miljoenenaanwinst Roman Yaremchuk kwam bij zijn debuut met wat geluk op papier als doelpuntenmaker. Noa Lang was vrijdagavond niet van de partij.

Lees ook: Opmerkelijk: Vormer mist Club Brugge-duel voor Willem II-bezoek 

Borussia Dortmund – 1899 Hoffenheim 1-0

Zonder de nog altijd geblesseerde Donell Malen heeft Borussia Dortmund de koppositie weer even overgenomen van Bayern München in de Bundesliga. Dankzij 'Mister 1-0' Marco Reus had BVB voldoende een één goal om op twaalf punten uit vijf wedstrijden te komen. Anthony Modeste had nog een enorme kans op een tweede goal voor de thuisclub, maar zijn misser werd in de absolute slotfase geen dure meer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen