'Feyenoord betaalt veel minder voor Bullaude dan gedacht'

3 september 2022, 11:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft veel minder betaald voor de komst van Ezequiel Bullaude dan wordt aangenomen. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad hebben de Rotterdammers 'slechts' twee miljoen euro neergeteld voor de 21-jarige Argentijnse middenvelder.

Feyenoord rondde deze week de komst van Bullaude af. In Argentinë werd beweerd dat de Rotterdammers een bedrag van rond de zeven miljoen euro hadden betaald voor de speler van Godoy Cruz, maar de transfersom blijkt aanzienlijk lager te liggen. Eerder weersprak De Telegraaf de Argentijnse berichtgeving al.

"Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen", vertelde Bullaude op de website van zijn nieuwe werkgever. "Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had, heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben, zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Ik wil het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend."

Bullaude, de vijftiende en laatste speler die deze zomer werd aangetrokken door Feyenoord, zal dit weekend zijn Eredivisie-debuut nog niet maken. Zijn werkvergunning is nog niet rond. Ook de Europese wedstrijd tegen Lazio, die donderdag wordt gespeeld, lijkt nog wat te vroeg te komen voor hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet sowieso die bedragen van de media nooit geloven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen