Rangers incasseert vier dagen voor duel met Ajax enorme dreun

3 september 2022, 15:23   Bijgewerkt: 3 september 2022, 15:39

Rangers heeft vier dagen voor de ontmoeting met Ajax in de Champions League een enorme dreun geïncasseerd. The Old Firm tegen aartsrivaal Celtic ging zaterdagmiddag met 4-0 verloren.

De derby tegen Celtic gold voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst als laatste test richting de wedstrijd tegen Ajax. Het werd een pijnlijke middag voor Rangers, dat al na veertig minuten tegen een 3-0 achterstand aankeek.

Het openingsdoelpunt viel na acht minuten. Liel Albada kreeg in het strafschopgebied de bal voor zijn voeten en schoot raak via de vingertoppen van Rangers-doelman Jon McLaughlin. Jota verdubbelde met een stift na een half uur de marge, waarna Albada vijf minuten voor rust de problemen van Rangers nog groter maakte.

De middag werd voor Rangers na rust alleen nog maar vervelender, want David Turnbull maakte er tien minuten voor tijd 4-0 van. De ploeg van Van Bronckhorst zal zodoende met een slecht gevoel naar Amsterdam afreizen. Daar speelt Rangers woensdagavond de eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen