Van Nistelrooij wacht nog met aanwinst; Til weer eens basisklant

3 september 2022, 18:10

Ruud van Nistelrooij heeft besloten om Anwar El Ghazi nog niet in de basis te laten beginnen bij PSV. De aanwinst van de Eindhovenaren start op bezoek bij FC Twente (18.45 uur) op de bank. De 19-jarige Johan Bakayoko heeft daarom een basisplaats als rechtsbuiten.

PSV begint natuurlijk met doelman Walter Benítez onder de lat. Hij wordt achterin bijgestaan door Jordan Teze, André Ramalho, Armando Obispo en Philipp Max. Op het middenveld is Ibrahim Sangaré, die deze week nog werd gelinkt aan Chelsea, gewoon in de basis. De andere twee middenvelders zijn Joey Veerman en Guus Til. Hij mag het weer eens vanaf de aftrap laten zien.

De voorhoede wordt gevormd door Bakayoko, Xavi Simons en aanvoerder Cody Gakpo. Aanvoerder Luuk de Jong is er vanwege een blessure nog altijd niet bij. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, aangezien Simons en Gakpo dit seizoen in de competitie allebei al zes doelpunten wisten te maken. Eventueel zou nieuweling El Ghazi nog als invaller binnen de lijnen kunnen komen.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Veerman, Sangaré, Til; Bakayoko, Simons, Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen