Mijlpaal van Haaland niet genoeg: Manchester City verliest punten

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 september 2022 – Manchester City heeft voor de tweede keer dit seizoen punten laten liggen in de Premier League. Hoewel Erling Haaland opnieuw zijn klasse liet zien met een doelpunt, was het deze keer niet genoeg voor een overwinning. Aston Villa wist de regerend landskampioen op een 1-1 te houden.

Mijlpaal van Haaland niet genoeg: Manchester City verliest punten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na vijf minuten spelen was er de eerste kans voor de topclub. Kyle Walker kreeg de bal in het strafschopgebied, maar zijn inzet ging ruim over de lat. De ploeg van Pep Guardiola bleef de gehele eerste helft de bovenliggende partij, zonder heel veel uitgespeelde mogelijkheden te creëren. Daar stond tegenover dat de tegenstander ook niet gevaarlijk kon worden. De ploegen zochten daarom de rust op zonder doelpunten.

Lees ook: Liverpool loopt weer schade op na zeer levendige derby

Na de pauze kreeg Manchester City na vijf minuten spelen weer een kans, net zoals in het eerste bedrijf. Deze keer was het wel raak. Erling Haaland scoorde na een pass van Kevin De Bruyne. Het was voor de Noorse goalgetter alweer zijn tiende treffer in de Premier League. Na iets meer dan een uur kreeg hij een nieuwe kans. De spits schoot de bal vanuit de rebound echter in het midden van het doel. Een vrije trap van De Bruyne eindigde kort daarna op de lat, waardoor de marge één bleef.

Aston Villa mocht blijven hopen op een stuntje en een kwartier voor tijd kwam de ploeg op gelijke hoogte. Leon Bailey, die afgelopen week gelinkt werd aan Ajax, maakte de 1-1. De Jamaicaanse aanvaller was het eindstation van een mooie combinatie. Manchester City ging daarna op jacht naar de winnende treffer, maar die kwam niet meer. Daardoor heeft de ploeg nu veertien punten na zes wedstrijden. Het levert op dit moment de tweede plaats op. Arsenal, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, verzamelde tot dusver vijftien punten.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd