Napoli geeft Feyenoord het juiste voorbeeld met zege in Rome

3 september 2022, 22:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lazio heeft zaterdagavond een slechte generale repetitie afgeleverd voor de wedstrijd tegen Feyenoord. De club uit Rome ging in het eigen Stadio Olimpico met 1-2 onderuit tegen koploper SSC Napoli. Donderdag wacht een treffen met de Rotterdammers in de hoofdstad van Italië.

Het leek een mooie avond te worden voor Lazio, dat al na vier minuten op voorsprong kwam. Mattia Zaccagni kreeg de bal op de rand van de zestien en zorgde met een droge knal voor de vroege openingstreffer. De gastheer hoopte met die 1-0 aan de thee te kunnen, maar dat ging niet door. De Zuid-Koreaanse verdediger Min-Jae Kim knikte uit een hoekschop fraaie raak via de binnenkant van de paal.

In de tweede helft trokken de bezoekers uit Napels de wedstrijd naar zich toe. Ook na de pauze werd er een mooi doelpunt gemaakt door de gasten. Een afvallende bal viel voor de voeten van Chvitsja Kvaratschelia, die in het zestienmetergebied niet twijfelde en snoeihard binnen schoot. Daarmee was ook meteen de eindstand bereikt. Napoli staat door de zege bovenaan in de Serie A, waar Lazio de zevende plek bezet.

Europa League

Aanstaande donderdag is het de beurt aan Feyenoord om drie punten te pakken in Rome. De Rotterdammers openen de groepsfase van de Europa League namelijk met een uitwedstrijd tegen Lazio. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt in het Stadio Olimpico. De ploeg van trainer Arne Slot moet het in groep F ook opnemen tegen het Deense FC Midtjylland en SK Sturm Graz uit Oostenrijk. Die ploegen treffen elkaar donderdag in Graz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen