Lyon vraagt 35 miljoen voor boze Diarra

16 augustus 2006, 10:50

De geschiedenis herhaalt zich bij het Franse Olympique Lyon. Opnieuw dreigt een Afrikaanse middenvelder een vertrek te forceren. Een jaar nadat Mickael Essien na lang getouwtrek naar Chelsea ging, stuurt nu Mahamadou Diarra aan op een transfer. De voormalig speler van Vitesse wil naar Real Madrid, maar de clubleiding van Lyon ligt dwars. Lyon wil 35 miljoen euro voor de middenvelder, een bedrag dat volgens Diarra absurd hoog is. 

"Ik heb de clubleiding laten weten dat ik weg wil, maar het lijkt er op dat de clubleiding me deze kans wil ontnemen. Ik kan dat niet begrijpen. Lyon vraagt 35 miljoen euro, geen stuiver minder. Ik word gek van de gedachte dat ik hierdoor misschien een geweldige transfer mis ga lopen. In mijn hoofd heb ik de beslissing namelijk al lang gemaakt, ik wil naar Real", aldus Diarra in het Franse l'Equipe. 

De 25-jarige Diarra voegde overigens nog dreigende taal toe aan zijn relaas. "Als deze kwestie niet voor donderdag opgelost is, zal ik luid en duidelijk laten weten wat ik er van vind", aldus de boze Malinees. Diarra is momenteel op trainingskamp met de nationale ploeg van Mali, dat vanavond een oefenduel speelt tegen Tunesië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen