Kökcü eerlijk na dramatische start: "Dat kregen we wel te horen"

3 september 2022, 23:45

Feyenoord deed zaterdagavond wat PSV eerder op de avond niet lukte: een 2-0 achterstand ombuigen in een overwinning. De Rotterdammers stapten tegen Go Ahead Eagles uiteindelijk met een 3-4 stand van het veld af in de Adelaarshorst. Orkun Kökcü stelt dat zijn trainer behoorlijk ontevreden was in de rust.

"Hij werd wel even boos op ons. Het begint natuurlijk bij de instelling, dat je duels wilt winnen en je verdedigende taken uitvoert. Dat kregen we wel even te horen", vertelt de middenvelder voor de camera van ESPN. Al binnen het kwartier had Feyenoord twee tegentreffers om de oren, maar nog voor rust werd die achterstand ongedaan gemaakt door twee doelpunten van Danilo. De mooiste goal kwam na de pauze van de voet van Sebastian Szymanski.

"Je weet dat hij een hele goede trap heeft. Als hij de bal vrij heeft op die afstand, weten wij dat 'ie zomaar kan hangen. Het was een hartstikke mooie goal", aldus Kökcü over de 2-4. Go Ahead scoorde daarna nogmaals, maar wist dus geen punten af te snoepen van de Rotterdammers. Ook toen het 2-0 stond na een slechte beginfase, was er bij de middenvelder van Feyenoord overigens geen twijfel over een goed resultaat.

"Ik had het er in de wedstrijd met Quinten Timber over. Ik heb nooit het gevoel gehad dat er niks te halen viel, maar we begonnen heel slordig. Dan sta je snel op een 2-0 achterstand, maar ik denk dat we vorig jaar en dit jaar al hebben aangetoond dat we veerkracht hebben. Uiteindelijk ben ik blij met de overwinning", besluit Kökcü, die deze week werd aangewezen als nieuwe aanvoerder van de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen