Van Bronckhorst aangeslagen richting ontmoeting met Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 september 2022 – Giovanni van Bronckhorst is enorm geschrokken na de onthutsende 4-0 (!) nederlaag van Rangers FC in The Old Firm. De ploeg die PSV uitschakelde in de voorronde van de Champions League kreeg zaterdag flink klop in de derby tegen Celtic. "We zijn allemaal aangeslagen", reageerde de oefenmeester.

Van Bronckhorst aangeslagen richting ontmoeting met Ajax

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik kan niet precies zeggen wat er misging", reageerde Van Bronckhorst na de nederlaag zaterdagmiddag. "Ik durf niet te zeggen waarom we niet alert genoeg waren. Dat is namelijk wat er misging en wat het belangrijkste is. We geven de eerste, tweede en vierde goal gewoon weg", brieste de coach.

"Wat ons vandaag is overkomen, mag ons zeker niet nog eens gebeuren. We moeten ons er snel overheen zetten en sterker worden, want woensdag wacht Ajax alweer. En dat is nu de enige wedstrijd die telt", vervolgde de Nederlandse coach, die met Rangers FC op de tweede plaats staat in Schotland. De achterstand op koploper Celtic is inmiddels al opgelopen tot vijf punten.

Lees ook: Stoppen slaan door bij Rangers tijdens pijnlijke derby

"Iedereen moet hiervan leren, ikzelf ook", erkende Van Bronckhorst, die het resultaat logischerwijs 'zeer teleurstellend' noemde. Met Ajax wacht bovendien een zware dobber voor de Schotse ploeg, die over twee duels wel sterker was dan PSV. Deze nederlaag doet echter wel wat met Rangers FC. "Dit is niet goed voor het vertrouwen, nee."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd