Ajax-aanwinst Sánchez droomt nu al hardop van volgende stap

4 september 2022, 16:59

Ajax-verdediger Jorge Sánchez speelde tot dusver nog maar twee wedstrijden voor de Amsterdammers, maar droomt nu al van zijn volgende stap. De Mexicaanse rechtsachter weet nu al dat de Johan Cruijff Arena wat hem betreft niet zijn eindbestemming wordt in zijn loopbaan.

In een interview met tv-zender TUDN blikt hij vooruit op zijn loopbaan, waarin hem gevraagd wordt naar zijn toekomstplannen. "Ik heb altijd gedroomd van het spelen in de Premier League", laat hij weten. "Ik denk dat ik daar goed tot mijn recht kan komen vanwege mijn fysieke speelstijl." Ajax is de laatste jaren een goed opstapje gebleken voor diverse spelers, met Lisandro Martinez en Antony als meest recente voorbeelden van Zuid-Amerikanen.

De 21-voudig international van Mexico wil echter niet te snel vooruitkijken, aangezien hij ook pas net bij Ajax is en slechts twee optredens achter zijn naam heeft staan. "Ik ben nu natuurlijk alleen maar bezig met Ajax. Ik wil hier verschillende prijzen pakken en twee á drie jaar voetballen. Daarna zou een stap naar de Premier League gezet kunnen worden", legt Sánchez zijn toekomstwens uit.

De stap naar Amsterdam was overigens wel een bewuste. "De Champions League komt eraan en dat is een prachtige competitie." Ook denkt hij al aan het WK met Mexico, waar hij ingedeeld is in Groep C met Argentinië, Polen en Saoedi-Arabië. "Ik ben best wel nerveus, maar kijk er ook enorm naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen