Haaland deelt sneer uit aan Bayern München: "Respectloos"

4 september 2022, 17:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erling Haaland heeft in een documentaire over zichzelf uitgehaald naar de handelswijze van Bayern München deze zomer. De Duitse topclub probeerde de Noor in te lijven, terwijl eerste keuze Robert Lewandowski daar op dat moment nog onder contract stond.

"Als ik me probeer voor te stellen hoe Lewandowski denkt...", begint Haaland. "Ik weet niet hoeveel doelpunten en titels hij op zijn naam heeft staan voor de club. Dan heb ik eigenlijk een beetje medelijden met hem. Tegelijkertijd is het voor hem een ??kans om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Het voelt respectloos, maar tegelijkertijd is het een mogelijkheid voor hem."

Bayern München deed in de omer verwoede pogingen om Haaland in de Bundesliga te houden. De Noorse aanvaller verruilde Borussia Dortmund na twee succesvolle jaren echter voor een avontuur in de Engelse Premier League. Manchester City betaalde de gelimiteerde transfersom van zestig miljoen euro voor de aanvaller.

Haaland is op indrukwekkende wijze aan zijn avontuur in Engeland begonnen. De spits was in de eerste zes wedstrijden in Engeland al tien keer trefzeker.

Lees ook: Mijlpaal van Haaland niet genoeg: Manchester City verliest punten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen