'Sensatie: Costa keert na acht maanden zonder club terug in PL'

4 september 2022, 21:23

Wolverhampton Wanderers overweegt Diego Costa een contract aan te bieden. De 33-jarige aanvaller traint vanaf komende week op proef mee bij de middenmoter van de Premier League. Costa zit al sinds begin dit jaar zonder werkgever.

Dat schrijven diverse Engelse media. De Spaans-Braziliaanse aanvaller stond tot afgelopen januari onder contract bij Atlético Mineiro, waar zijn aflopende verbintenis niet werd verlengd. Costa wordt al maandenlang met talloze clubs in verband gebracht, maar lijkt nu definitief te kiezen voor de huidige nummer veertien van de Premier League.

Bij de Wolves moet Costa de concurrentiestrijd aangaan met Raúl Jiménez en Sasa Kalajdzic. Laatstgenoemde raakte onlangs geblesseerd aan zijn knie en is mogelijk maanden uit de roulatie. De transfermarkt is sinds 2 september gesloten, waardoor Wolverhampton Wanderers zich nu moet richten op transfervrije spelers.

Costa beleefde bij Chelsea een succesvol verblijf in de Premier League. De spits werd tweemaal landskampioen met de Londense topclub. Costa speelde tevens voor onder meer Atlético Madrid en Rayo Vallecano.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen