Swerts hoopt operatie te vermijden

16 augustus 2006, 11:47

Gill Swerts hoopt dat de blessure aan zijn meniscus met rust te genezen is. De Belgische verdediger van Vitesse heeft laten weten dat hij een natuurlijk herstel de voorkeur geeft boven een operatie. Swerts zal vandaag (woensdag) op bezoek gaan in het ziekenhuis van Rotterdam om zijn situatie te bespreken met een arts.

Swerts liep vorige week een beschadiging op aan de binnenmeniscus van zijn knie, waarna een operatie niet te voorkomen leek. Een weekje rust heeft zijn knie echter goed gedaan, zegt Swerts tegen Omroep Gelderland. De Belg hoopt zelfs dat een operatie nu te voorkomen is. "Als het moet moet het, maar het liefst laat ik me niet opereren. Mijn knie kan eventueel ook zonder operatie herstellen en dat heeft mijn voorkeur."

Operatie of niet, Swerts zal door de blessure sowieso de eerste weken van de competitie moeten laten schieten. Ook de EK-kwalificatiewedstrijd van België tegen Kazachstan heeft hij hierdoor moeten missen. "Deze blessure kwam inderdaad op een verkeerd moment", stelt de oud-Feyenoorder teleurgesteld vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen