V/d Vaart kraakt Feyenoorder: "Ik weet niet wie hem heeft gescout"

5 september 2022, 20:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rafael van der Vaart is niet bepaald onder indruk van het debuut van Fredrik Bjørkan voor Feyenoord. De van Hertha BSC gehuurde linksback maakte zaterdag op bezoek bij Go Ahead Eagles (3-4) zijn eerste minuten voor de Rotterdamse club.

Daarin liet hij volgens Van der Vaart niet zien waarom Feyenoord hem heeft gehaald. "Ik vind niet dat je iemand heel snel mag afkraken, maar we doen het wel", lacht Van der Vaart aan tafel bij Studio Voetbal. "Ik weet niet wie hem gescout heeft en misschien zit ik er helemaal naast, maar hij kan er werkelijk…"

Van der Vaart vindt dat Bjørkan positioneel niet goed stond en in balbezit de verkeerde keuzes maakte. "Het was steeds maar terug, terug, terug. Slot zei nog: ga nou diep. Het ziet er niet goed uit en hij weet niet waar hij moet lopen. Technisch is hij ook niet zo sterk", aldus de voormalig middenvelder.

Feyenoord tweede

Ondanks dat Van der Vaart niet onder indruk is van Bjørkan, denkt hij dat Feyenoord dit seizoen wel the best of the rest wordt. "Slot moet een waanzinnige trainer zijn. Hij heeft iets in zijn vingers… Je ziet een bepaalde rust in het team: we zijn goed genoeg, het komt wel goed. Ik denk dat Feyenoord wel tweede gaat worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen