'Transferstunt op losse schroeven; geen werkvergunning Costa'

6 september 2022, 17:01

Het is zeer de vraag of we Diego Costa dit seizoen in het shirt van Wolverhampton Wanderers gaan zien. Die club wil graag stunten met de komst van de 33-jarige spits, maar hij krijgt vooralsnog geen werkvergunning. Daar laat Wolverhampton het echter niet bij zitten.

Volgens het Engelse medium The Athletic is de aanvraag voor een werkvergunning afgewezen. Daarop hebben The Wolves direct besloten om in beroep te gaan. Costa zal dinsdagavond namelijk landen op Engelse bodem en woensdag staat zijn medische keuring gepland. Het beroep van zijn beoogde nieuwe werkgever zal tegelijkertijd plaatsvinden.

Eerder deze week werd door diverse Engelse media gemeld dat Wolves zich graag wil versterken met Costa. Dat is opmerkelijk aangezien hij al acht maanden zonder club zit. Begin dit kalenderjaar vertrok hij namelijk bij het Braziliaanse Atlético Mineiro. In Engeland was Costa tussen 2014 en 2017 al te vinden als speler van Chelsea.

Premier League

In het Molineux Stadium kan men momenteel wel een goaltjesdief als Costa gebruiken. Wolves is matig begonnen aan het nieuwe seizoen en staat met zes punten op de veertiende plaats van de Premier League. In de eerste zes wedstrijden van de competitie wist de club pas drie doelpunten te maken. Alleen West Ham United heeft net zulke slechte cijfers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Roope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, maar ze wilden daar zo graag Brexit... Dan loopt Diego (met Spaans paspoort) dus niet zomaar door, maar mag eerst door alle hoepels springen waar bijvoorbeeld een doorsnee Ecuadoraan mee te maken heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen