Schuldbewuste Ryan Jack maakt Ajax groot compliment

8 september 2022, 00:09

Ryan Jack heeft na afloop van de oorwassing tegen Ajax (4-0) zijn excuses aangeboden aan de supporters van Rangers. De middenvelder kwam halverwege de wedstrijd binnen de lijnen en kon het tij niet doen keren.

"We hebben vanavond een hoop mensen in de steek gelaten", begint Jack in gesprek met BT Sport. "We bieden onze excuses aan aan de supporters die de moeite hebben genomen om deze reis te maken en ons te steunen. Het enige wat we kunnen doen is onze excuses aanbieden, doorgaan en hopelijk zijn we zaterdag weer in staat om te winnen."

De rentree in de Champions League verliep voor Rangers niet bepaald zoals gehoopt. "Dit is het allerhoogste niveau. De trainer gaf van tevoren aan dat we op ons best moesten zijn en dat is wel gebleken. Dit is een van de beste teams waar ik tegen heb gespeeld", aldus Jack, die bij de 4-0 een fout maakte en daar voor de hand in eigen boezem steekt.

Overklast

Kris Boyd stelt dat Rangers volledig werd overklast door Ajax. "Ik weet dat veel mensen zullen zeggen dat dit je kan overkomen als je tegen de top van de Champions League speelt, maar ik denk dat Ajax niet eens een van de topteams is. Ajax heeft een heel goed team, maar Rangers was vanavond absoluut uit vorm. De spelers namen niet hun verantwoordelijkheid, waren passief en zaten er niet kort op. Het was een zeer teleurstellende terugkeer naar de elite van het Europese voetbal voor Rangers", aldus de voormalig aanvaller bij Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen