Hargreaves wil naar Premier League

16 augustus 2006, 13:43

Owen Hargreaves wil weg bij Bayern München. De Engelse middenvelder heeft aanbiedingen op zak van clubs uit Engeland en heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar zijn vaderland. Onder meer Manchester United zou interesse hebben in de 25-jarige international, die sinds het WK een enorm goede reputatie heeft in Engeland. 

Naar verluidt wil Bayern München twintig tot 25 miljoen euro ontvangen voor de defensief ingestelde middenvelder, die in München nog een contract heeft tot medio 2010. Als het aan Hargreaves ligt, wordt dit contract echter nog deze zomer ontbonden. "Het is voor mij een droom om in de Premier League te spelen. Ik zou het fantastisch vinden als Bayern mij de mogelijkheid geeft om deze kans met beide handen aan te pakken", zegt hij in Kicker. 

"De aanbiedingen die ik nu op zak heb, zijn simpelweg super", gaat Hargreaves verder. "Je weet maar nooit of ik een dergelijke kans nog een keer krijg. Ik wil deze zomer de volgende stap zetten in mijn ontwikkeling. Ik hoop dan ook echt dat Bayern mee wil werken."

Die kans lijkt, helaas voor Hargreaves, klein. "Ik ben niet van plan om spelers te laten vertrekken, zeker Hargreaves niet", is de duidelijke taal van Bayern-trainer Felix Magath. De oefenmeester zit, na het vertrek van Ballack en de scheenbeenbreuk van Valérien Ismael, slecht in de spelers die het team op sleeptouw kunnen nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen