Gakpo en Veerman aangepakt: "Kunnen dit blijkbaar niet aan"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 september 2022 – PSV wist donderdagavond in eigen huis niet af te rekenen met Bodø/Glimt. Het Europa League-duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, wat voor teleurstelling zorgde in het Philips Stadion. Kenneth Perez en Marciano Vink zijn kritisch. Zij vinden dat de belangrijke spelers de ploeg niet bij de hand hebben genomen tegen de Noorse club.

Gakpo en Veerman aangepakt: "Kunnen dit blijkbaar niet aan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Eindhovenaren mochten na het laatste fluitsignaal hun handen dichtknijpen met een punt, stelde Perez. Hij zag Walter Benitez in de blessuretijd nog goed redding brengen. "Wie laat zijn man lopen? Joey Veerman. In de allerlaatste minuut. Voor hetzelfde geld verlies je deze wedstrijd", aldus de Deen, die bijval krijgt van Vink. "Zodra er meer wordt gevraagd, zie je de poppetjes wegvallen. Gakpo en Veerman kunnen dit blijkbaar niet aan. Gakpo maakt een prachtige goal, maar brengt te weinig."

Lees ook: PSV in 'spagaat' onder Van Nistelrooy: "Dat zegt wel wat"

Overigens zag hij wel dat de ploeg het na de pauze 'een stukje beter' deed. "Er zat meer geloof in", aldus Vink. Dat vond Perez ook. "Je zag meer energie, maar mag het? Dit PSV moet echt heel diep gaan graven naar vorm en houvast. Als je PSV ziet, kun je niet zeggen dat dit een serieuze kampioenskandidaat is. Dit is toch geen team dat gaat strijden om de titel?"

Xavi Simons
Ruud van Nistelrooy kon in het duel met de Noren niet beschikken over Luuk de Jong, die nog een paar weken aan de kant staat met een blessure. Volgens Pierre van Hooijdonk wordt er nu teveel verwacht van Xavi Simons, zo vertelt hij bij ESPN. De van PSG overgenomen speler maakte de eerste weken een uitstekende indruk, maar is nog maar negentien jaar. "Hij moet degene zijn die met ideeën komt. Iedereen hangt met z'n hele leef op de rang van een jonge speler", aldus de oud-aanvaller.

Lees ook: PSV hard aangepakt: 'Zeer armoedige vertoning'

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd