Ook kuitbeen Ismaël gebroken

16 augustus 2006, 14:39

De blessure die Valérien Ismaël dinsdag opliep is nog ernstiger dan aanvankelijk gevreesd werd. In eerste instantie leek het er op dat de verdediger van Bayern München alleen zijn scheenbeen gebroken had, maar inmiddels is duidelijk geworden dat ook het kuitbeen van de Fransman gebroken is. 

Ismaël is door deze blessure, die hij opliep in de slotminuten van de training, zeker een half jaar niet inzetbaar. "Dit is niet alleen een sportief, maar vooral ook een persoonlijk drama", zegt Bayern-trainer Felix Magath over de blessure van zijn verdediger. De trainer sloot overigens uit dat hij een vervanger voor de Fransman zal halen. "Er zullen geen wijzigingen meer plaatsvinden in onze selectie, we zullen geen spelers meer aantrekken", aldus de oefenmeester.

Overigens was Ismaël, door de komst van Daniel van Buyten, geen basisspeler meer bij Bayern. De Fransman was, achter Van Buyten en Lucio, de derde centrale verdediger in de pikorde. In de eerste wedstrijd van het seizoen, afgelopen vrijdag tegen Borussia Dortmund, bleef Ismaël negentig minuten op de bank.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen