Slechte statistieken en zware onvoldoendes voor Ronaldo

9 september 2022, 10:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hij scoort bijna altijd en overal, maar onder Erik ten Hag was Cristiano Ronaldo nog niet trefzeker. Een doelpunt van de Portugese superster bleef ook donderdag tegen Real Sociedad uit. Deze statistieken bevestigen de tegenvallende seizoensstart van Ronaldo bij Manchester United.

Er is de laatste maanden veel gezegd en geschreven over Ronaldo. De 37-jarige aanvaller wilde Manchester United graag verlaten, maar een transfer kwam niet van de grond. Intussen is Ronaldo dit seizoen zeven keer in actie gekomen voor Manchester United. In de 297 minuten die hij speelde, scoorde hij niet.

Lees ookEngelse media zien 'onsamenhangend' United en matige Ronaldo

Ronaldo stond twee keer in de basis en viel vijf keer in. Opvallend is dat Manchester United beide wedstrijden met de Portugese aanvaller als basisspeler verloor. In de tweede ronde van Premier League gingen The Red Devils met liefst 4-0 onderuit tegen Brentford. Donderdag verloor Manchester United in de Europa League met 0-1 van Real Sociedad.

Slechte beoordelingen

Niet alleen was Ronaldo niet trefzeker tegen Real Sociedad, ook speelde hij ondermaats. Het plaatselijke Manchester Evening News heeft het optreden van de Portugees beoordeeld met een 4. Ronaldo krijgt ook een onvoldoende van 90min (5), terwijl Manchester World hem slechts een 3 geeft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen