Gravenberch maakt indruk bij Bayern München: "Dat verdient hij"

9 september 2022, 14:45

Julian Nagelsmann heeft aangekondigd dat Ryan Gravenberch de komende weken meer gaat spelen bij Bayern München. De trainer van de Duitse grootmacht is zeer tevreden over de inzet van de middenvelder, die steeds nadrukkelijk op de deur klopt. Vooralsnog moest de ex-Ajacied het vooral doen met invalbeurten.

"Het is een drukke periode, dus is het goed om wat spelers rust te geven. Er zullen wat nieuwe gezichten in de basiself te zien zijn", vertelde Nagelsmann vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen VfB Stuttgart. "Gravenberch heeft zeer goed getraind, hij verdient het ook om de komende weken meer te spelen. Ik ben tevreden met de vele opties die de spelers me geven."

Terwijl het geduld van Gravenberch de afgelopen weken nog op de proef werd gesteld, knokte Matthijs de Ligt zich vrijwel meteen in de basis van Nagelsmann. "Hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een grote naam in het voetbal en dat is terecht. Zijn manier van spelen past goed in mijn filosofie. Maar dat geldt natuurlijk ook voor Upamecano en Hernández. Zij zijn ook ijzersterk als het gaat om verdedigen."

Bundesliga

Bayern vloog uit de startblokken in de Bundesliga, maar verspeelde de afgelopen twee wedstrijden punten. Daarom staat de ploeg van Nagelsmann na vijf duels op de derde plek met een puntje minder dan koploper SC Freiburg. Zaterdagmiddag (15.30 uur) speelt Bayern thuis tegen VfB Stuttgart, de nummer twaalf van de ranglijst. Vervolgens wacht aanstaande dinsdag in de Allianz Arena de kraker tegen FC Barcelona in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen