L'Équipe komt met schokkende details mishandeling PSG-speelster

17 september 2022, 23:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain-speelster Kheira Hamraoui heeft zaterdag op Twitter voor het eerst van zich laten horen sinds de bizarre mishandeling die ze in november vorig jaar te verwerken kreeg. Haar voormalige ploeggenote Aminata Diallo werd een dag eerder opnieuw gearresteerd door de Franse politie.

'Ik zal die avond in november nooit vergeten', begint Hamraoui op het sociale medium. 'Het achtervolgt me nog elke dag en nacht. Die donkere avond die mijn leven als vrouw en voetbalster veranderde en op zijn kop zette. Op die trieste avond dacht ik dat ik dood zou gaan, toen twee gemaskerde mannen mij uit de auto sleurden en op me in sloegen met ijzeren staven. Het was duidelijk dat ze mijn benen wilden breken en mijn carrière wilden beëindigen.'

De 32-jarige middenveldster liep bij de mishandeling flinke verwondingen op. Diallo en haar vriend werden al snel gearresteerd, maar de twee ontkenden alle betrokkenheid en werden door gebrek aan bewijs vrijgelaten. De twee waren destijds concurrenten bij zowel PSG als de Franse nationale ploeg. Deze zomer werd het contract van Diallo bij de Parijse topclub stopgezet.

Het Franse L'Équipe komt nu met nieuwe onthullingen uit het onderzoek, die ervoor hebben gezorgd dat Diallo opnieuw is opgepakt. Op haar computer zouden - enkele dagen voor de aanval op Hamraoui - via Google gezocht zijn naar termen als 'een cocktail van gevaarlijke drugs' en 'een knieschijf breken'. Het vermoeden is dat Diallo achter het stuur zat, toen Hamraoui uit haar auto werd getrokken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen